Antena statie radio CB PNI ML100, 100cm, Magnet 125mm

SKU:
CBR - 330
Disponibilitate:
48H
109.00RON
(No reviews yet) Scrie Review
Greutate:
0.50 KGS
Current Stock:
Antena statie radio CB PNI ML100, 100cm, Magnet 125mm
   
Performante
Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR
Distanta de comunicare
Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 12 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.
Lungime
Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
Pachet complet
Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, baza magnetica, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati baza magnetica, sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.
Baza magnetica
Baza magnetica Midland 120/PL din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 3 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 125 mm cu un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze foarte mari.
1 AN