Multimedia

Subwoofer-ul All-in-One JBL® și Subsistemul de boxe portabile

JBL BassPro Go este primul sistem audio comercializat pentru utilizare atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul vehiculului.

HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE: HAR), prima companie de tehnologii conectate pentru piețele auto, de consum și pentru întreprinderi, a anunțat JBL BassPro Go. Un subwoofer hibrid pentru automobile și difuzor portabil, acest sistem de difuzoare versatil conectează pasionații de muzică la Signature Sound de la JBL pentru o experiență audio excepțională în mișcare.

Când este andocat în portbagajul vehiculului, JBL BassPro Go adaugă bas puternic sistemului audio auto existent, oferind performanțe de sunet echivalente cu un sistem de subwoofer tradițional. Proiectat cu un subwoofer și două radiatoare pasive, subsistemul permite utilizatorilor să îmbunătățească răspunsul basului la preferințele lor de ascultare.

JBL BassPro Go funcționează, de asemenea, ca difuzor Bluetooth portabil atunci când este deconectat de vehicul. Difuzorul este conceput pentru a oferi un sunet de concert mare pentru a rezista oricărui hayon sau petrecere cu cele 8 ore de timp de redare. Utilizatorii se pot conecta până la 3 dispozitive mobile și pot juca pe rând pe DJ când este detașat de montură. JBL BassPro Go are, de asemenea, tehnologia JBL Connect care poate conecta fără fir două difuzoare BassPro Go pentru a amplifica experiența de ascultare.

Caracteristici JBL BassPro Go:

Designul elegant și iconic al difuzorului se integrează cu interiorul oricărui vehicul, oferind în același timp un sunet superior. În plus, învelișul rezistent la apă permite utilizatorilor să adopte un stil de viață în mișcare, fără a se îngrijora de ploi sau scurgeri. Construit pentru versatilitate, sistemul este ușor de andocat sau de deconectat fără a fi necesare instrumente și are capacitatea de a încărca dispozitive prin USB, astfel încât utilizatorii să fie mereu conectați.

„JBL BassPro Go este primul de acest gen și va stabili un nou standard în industria de aftermarket”, a declarat Shawn Spedding, director de vânzări, piața de piese de schimb pentru audio mobil la HARMAN. „Cu funcționalitățile sale duale, consumatorii primesc un sistem de subwoofer de calitate pentru a-și îmbunătăți sistemul audio în mașină, cu confortul suplimentar de a se dubla ca difuzor portabil excepțional, gata pentru utilizare în exterior.”

Specificatii tehnice:

Traductoare cu două game complete

 • Driver de 50 mm de înaltă eficiență
 • Răspuns în frecvență: 160Hz la 20kHZ
 • Sensibilitate: 85db IW / I m
 • Un subwoofer activ:
 • Driver de 140 mm de înaltă eficiență
 • Răspuns în frecvență: 50Hz la 5kHZ
 • Sensibilitate: 83,5 db IW / I m
 • Două radiatoare pasive
 • Diametru con 120mm

DESPRE HARMAN

HARMAN International (harman.com), o filială deținută în totalitate de Samsung Electronics Co, LTD., Proiectează și realizează produse și soluții conectate pentru producătorii de automobile, consumatorii și întreprinderile din întreaga lume, inclusiv sisteme de mașini conectate, produse audio și vizuale, soluții de automatizare a întreprinderilor, și servicii care susțin internetul obiectelor. Cu mărci de vârf, inclusiv AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® și Revel®, HARMAN este admirat de audiofili, muzicieni și locurile de divertisment unde se desfășoară în întreaga lume. Peste 25 de milioane de automobile pe drum sunt astăzi echipate cu sisteme audio HARMAN și sisteme auto conectate. Serviciile noastre software alimentează miliarde de dispozitive și sisteme mobile care sunt conectate, integrate și sigure pe toate platformele, de la serviciu și acasă la mașină și mobil. HARMAN are o forță de muncă de aproximativ 30.000 de oameni din America, Europa și Asia.

 • Funcționează la fel de bine ca un subwoofer de 8 inci atunci când se află în interiorul vehiculului
 • Streaming wireless prin Bluetooth Versiunea 4.2 când ieșiți din vehicul
 • Impermeabil cu rating marin IPx5
 • Ușor de andocat și de andocat – nu sunt necesare instrumente
 • Compatibilitate JBL Connect
 • Priză USB pentru reîncărcarea dispozitivelor din vehicul
 • Baterie reîncărcabilă NiMH încorporată cu până la 8 ore de joc în afara vehiculului

DESPRE JBL

JBL creează sunetul uimitor care modelează cele mai epice momente ale vieții. De la evenimente iconice, cum ar fi Woodstock și concerte la Madison Square Garden, la jocuri pe stadionul Yankee și excursii în weekend, JBL ridică experiențele ascultătorilor cu un audio premiat, care le permite să profite la maximum de fiecare moment. Folosit de unii dintre cei mai mari muzicieni și sportivi de elită din lume în baschet, baseball și e-sport, JBL are acreditări profesionale de neegalat și peste 70 de ani oferind inovații de top în industrie. JBL este autoritatea în ingineria sunetului superior.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *